Servicii


Seriozitate si performanta.

About us

WEB DESIGN Echipa noastra este foarte atenta la brandul Dvs. si acorda timp suficient pentru a crea un model de prezentare care promoveaza ceea ce faceti. Stim ca depuneti multa munca pentru numele Dvs. asa ca muncim, la randul nostru, din greu pentru a va oferi cele mai bune solutii pentru site-ul Dvs.


About us

GRAFICA Va oferim solutii de grafica profesionala si personalizata pentru o gama larga de materiale printate sau electronice. Planuim, desenam si livram proiecte de orice marime, de la mici logouri pana la brosuri stufoase si cataloage de prezentare. Ne consultam cu Dvs. pana ce designul ajunge sa indeplineasca obiectivele brandului tinand cont si de costurile campaniei pe care o planuiti.


About us

MOBILE APP Programatorii nostri de aplicatii mobile sunt la curent cu ultimele trenduri in dezvoltarea de aplicatii pentru iPhone, Android, iPad, BlackBerry si WM. Combinam excelentele aptitudini de programare cu cele de inventivitate si creativitate pentru a crea aplicatii si jocuri de top pentru mobile.


About us

BRAND MARKETING Succesul Dvs. este succesul nostru! Intelegerea afacerii si obiectivelor Dvs. sunt prioritare pentru noi si ne ajuta sa construim o campanie de marketing sau un rebranding de identitate. Studiul echipei de marketing ofera viziunea din interiorul pietei echipei de studio care pe baza acestuia creaza proiectul cu care businessul Dvs. va prospera.


About us

PROMOVARE ONLINE Dezvolta latura sociala a brandului Dvs.! Fiti prezent intr-un mediu online ideal pentru interactiunea directa client - brand. Stabilim impreuna strategia de promovare prin publicitate si retele sociale in functie de targetul marcii Dvs.